Інтернет-магазин adamskaya.com приділяє значну увагу щодо конфіденційності клієнтів. Користувачі сайту можуть переглядати сторінки каталогу без жодних персональних даних.

1.Загальні положення щодо обробки та захисту персональних даних в базах персональних даних, якими володіє продавець.

1.1 Політикою конфіденційності встановлюється порядок отримання, зберігання, обробка, використання та розкриття персональних даних користувачів. Персональні дані ми отримуємо від користувача під час надання послуг з продажу товарів через кошик сайту, за допомогою телефонного зв'язку чи будь-яким іншим способом або під час реєстрації особистого кабінету самим користувачем. Обов'язковими для заповнення є поля з червоною зірочкою, а саме: ім'я, прізвище, номер телефону, місто, адреси доставки та e-mail для реєстрації.

1.2 Для оформлення онлайн-замовлення у магазині www.adamskaya.com користувач повинен ознайомитися і погодитися з даною політикою кондиційності. Натиснувши кнопку "оформлення замовлення", клієнт надає згоду щодо обробки персональних даних.

1.3 Для реєстрації особистого кабінету натиснувши кнопку "продовжити", клієнт надає згоду щодо обробки персональних даних.

1.4 У разі надання користувачем інформації щодо свого логіну та паролю або незаконним заволодінням цими даними сторонніми особами, керівництво adamskaya.com не несе відповідальності. Змінити логін, пароль, будь-яку інформацію можливо самостійно у розділі "Особистий кабінет" або зв'язавшись з нами іншим способом.

2. Перелік баз персональних даних.

Персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Продавець є власником бази персональних даних клієнтів і зобов'язується використовувати їх відповідно до чинного законодавства України.

3. Захист персональних даних

3.1. Власник бази персональних даних обладнаний системними та програмно-технічними засобами та засобами зв'язку, які запобігають втратам, крадіжкам, несанкціонованому знищенню, викривленню, підробленню, копіюванню інформації та відповідають вимогам міжнародних та національних стандартів.

3.2. Відповідальна особа співробітник організовує роботу, пов'язану із захистом персональних даних під час їх обробки, відповідно до закону. Відповідальна особа визначається Власником бази персональних даних. Співробітник підписав документ про нерозголошення інформації третім особам.

3.3. Відповідальна особа зобов'язана:

· знати законодавство України у сфері захисту персональних даних;

· розробити порядок процедуру внутрішнього контролю за дотриманням вимог законодавства України у сфері захисту персональних даних;

· повідомляти Власника бази персональних даних про факти порушень співробітниками вимог законодавства України у сфері захисту персональних даних.

4. Умови розкриття інформації щодо персональних даних третім особам.

4.1. Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб'єкта персональних даних, наданої власником бази персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

4.2. Доступ до персональних даних третій особи не надається, якщо зазначена особа відмовляється взяти на себе зобов'язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» або не може їх забезпечити.

5. Права суб'єкта персональних даних.

5.1. Суб'єкт персональних даних має право:

· знати про місцезнаходження бази персональних даних, що містить його персональні дані, її призначення та найменування;

· отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних;

· на доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;

· отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь на те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;

· застосовувати засоби правової захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних.

· пред'являти мотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

6. Розсилки та інформаційні повідомлення:

Під час реєстрації на Сайті ви даєте згоду на отримання від нас розсилок рекламно-інформаційного характеру.

7. Збір інформації від дітей.

Надаючи свої персональні дані на сайті www.adamskaya.com, Ви підтверджуєте, що Вам виповнилося 18 років. У разі виявлення надання персональних даних неповнолітньою особою, така інформація підлягає негайному видаленню.

8. Зміна політики конфіденційності.

Ми залишаємо за собою право на внесення змін до цієї політики конфіденційності, які мають відповідати законодавству України. Усі зміни будуть відображатися на цій сторінці. У разі непогодження Ви маєте право видалити свій обліковий запис.